La Fundació Bit presenta els serveis que ofereix la xarxa EEN a Eivissa

Dimarts que ve, dia 3 d’abril, la Fundació Bit i el Conselll Insular d’Eivissa organitzen una jornada a Eivissa per presentar la cartera de serveis que ofereix el Govern, a través de la Fundació Bit, en assessorament i suport a les empreses eivissenques per tal de fomentar el seu grau d’innovació, com també les actuacions que estan previstes per a enguany.

Es farà un repàs del conjunt de serveis de suport a la innovació empresarial, entre els quals el foment a la internacionalització que ofereix la Xarxa Europe Enterprise Network, la convocatòria Factoria d’Innovació i el programa EmprenBit, que brinda serveis de suport a l’emprenedor de base tecnològica.

Posteriorment, la vicepresidenta del Consell d’Eivissa, Viviana de Sans, explicarà la situació actual del CentreBit Eivissa, amb els avanços en el procés de reforma de l’edifici de Sa Coma on s’ha d’allotjar el futur CentreBit.

Després de la roda de premsa, a les 16.30 h, tendrà lloc una conferència a càrrec de Francesca Tur, consultora en innovació i creativitat per a grans marques com Reebook, Leche Pascual o Desigual. La xerrada se centrarà en el poder de la creativitat i les noves tecnologies per a la transformació de la nostra societat.

A més, hi assistirà la vicepresidenta del Govern de les Illes Balears, Bel Busquets, i hi participaran les empreses locals Elisa Pomar, Estudi Aureo i Can Blau, que explicaran de primera mà la seva experiència en la incorporació de processos d’innovació.

Inscripcions al següent formulari.