Sector: Nàutica
Any: 2017
País: Espanya

‘Sense un esdeveniment així, una empresa alemanya i la meva, no s’haurien posat mai en contacte’, Àngel Puig de NauticAdvisor.

NauticAdvisor

Àngel Puig i Melendres és llicenciat i MBA per ESADE. És fundador i director del clúster balear d’innovació marina, la primera xarxa balear de business angels i del Mare Mostra Palma International Film Festival. A més a més, és expert en finançament de la innovació i emprenedor digital des de 1995 amb experiència internacional. És també navegar, bussejador i remer.

Al Boat Show Palma Brokerage Event de 2016, al qual va participar amb la seva empresa NauticAdvisor, va trobar un soci alemany.

Què li va aportar aquest esdeveniment a la seva empresa?

A més a més de poder comptar amb un client en l’àmbit internacional, l’esdeveniment representa poder donar a conèixer els nostres serveis innovadors entre la comunitat internacional d’empreses i organismes del sector nàutic.

Com el va ajudar l’esdeveniment a signar un acord amb la companyia alemanya?

Sense l’esdeveniment, una empresa alemanya i la meva no s’haurien posat en contacte mail. Hem desenvolupat un nou servei a partir d’aquest contacte i l’hem dut a terme satisfactòriament. Per a l’altra empresa, va representar poder connectar amb el mercat potencial, a alhora que el vam ajudar a definir millor la seva proposta per al mercat nacional.

CEO NauticAdvisor

Àngel Puig, CEO NauticAdviser

Què recomanaria a altres professionals i empresaris dedicats al sector nàutic interessats al Boat Show Palma Brokerage Event 2017?

Que hi assisteixin si han fet prèviament els deures. Cal definir bé què oferim i què necessitem a les plantilles de la EEN, per a augmentar les possibilitats de trobar una empresa o professional estranger que ens pugui ajudar a vendre o solucionar un aspecte no resolt de la nostra empresa.

Què destaca d’aquestes trobades empresarials?

La facilitat de contacte i l’espai còmode per a desenvolupar la reunió.

Assistirà també al Boat Show Palma Brokerage Event de 2017?

NauticAdvisor és una empresa que desenvolupa tecnologia per a la nàutica des de les Balears. Hem d’estar a l’única mostra del sector a la qual podem assistir sense agafar avió o vaixell!

Quines expectatives té d’aquesta edició?

Anam amb expectatives de trobar empreses que ens ajudin al nostre desenvolupament a França i Itàlia, a la vegada que quedem a l’espera de veure si se’ns presenta qualque possibilitat o oportunitat. Crec que ara mateix és més interessant el que no sabem, que no pas el que podem pensar sobre què passarà.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *