Dia 30 de novembre, de les 15 h a les 18 h, tendrà lloc un Brokerage event, en el qual startups, empreses, universitats, emprenedors, centres de recerca, institucions, etc. relacionats amb la intel·ligència artificial i la indústria turística tendran l’oportunitat d’establir contacte amb potencials socis o col·laboradors.

La trobada està emmarcada dins de la XII edició del Seminari INTO, que es durà a terme els dies 30 de novembre i 1 de desembre i que té com a objectius principals fomentar la transferència de coneixement i impulsar la innovació en tota la cadena de valor de la industria turística a fi de millorar la competitivitat de les Illes Balears. Enguany, aquest Seminari es presenta sota el títol “Intel·ligència artificial: oportunitats per a la indústria turística” i hi participaran representants de les administracions públiques, empresaris, investigadors, professors, estudiants i professionals de diverses àrees, entre d’altres. A més de debatre sobre aquesta temàtica, s’hi analitzaran el potencial i els principals impactes de la intel·ligència artificial per a la indústria turística i les seves oportunitats en cadascuna de les fases del viatge.

El Brokerage event pretén generar relacions professionals entre els agents implicats en les indústries turística i de la innovació (empreses, administracions públiques, destinacions…), en reunions curtes d’uns 20 minuts, per crear sinergies entre professionals i formar-ne de nous.

Principalment, els temes a tractar seran aquests:

  • Intel·ligència artificial: estat de la tècnica.
  • Potencial i impactes per a la indústria turística.
  • Intel·ligència artificial i l’experiència del viatge.
  • Fidelització i reputació social dels clients.
  • Tendències de futur.

Aquest esdeveniment està organitzat per la Fundació Bit i obert a altres membres que vulguin unir-se i compartir les seves opinions, experiències i carteres de projectes. A més, s’hi preveu l’assistència d’una àmplia gamma d’organitzacions de la cadena de valor turístic (hotels, agències de viatges, tecnologia, operadors turístics, cotxes de lloguer, etc.).

Per a més informació, visitau el següent enllaç