La Fundació Bit presenta els serveis i activitats en innovació i tecnologia a les empreses de Menorca

La vicepresidenta del Govern de les Illes Balears, Bel Busquets, visitarà el proper dimecres, dia 25 d’abril, el CentreBit Menorca en una jornada dirigida a emprenedors i pimes en què es presentaran els serveis i les activitats en innovació i tecnologia que s’oferiran a l’illa enguany.

La jornada “Innovació, Economia, Empresa” començarà a les 18 hores amb la benvinguda de la vicepresidenta i, posteriorment, el director general d’Innovació i Recerca, Pep Lluís Pons, presentarà el mapa d’incentius fiscals i el programa d’ajuts a la investigació i recerca del Govern de les Illes Balears dirigits a pimes, centres de recerca i associacions.

A continuació, el director gerent de la Fundació Bit, Biel Frontera, explicarà el projecte Factoria d’Innovació i les principals actuacions que es duran a terme aquest any 2018 al CentreBit Menorca.

Imatge d’arxiu CentreBit Menorca

Una conferència sobre l’economia circular.

Per concloure l’acte, Aleix Pons Vigués, de la Fundación Cotec, impartirà la conferència “La economía que viene: circular, intangible y digital”, en la qual abordarà les tres principals transicions en què, segons Cotec, ja està immersa la nostra economia: de l’analògic al digital, del lineal al circular i del tangible a l’intangible. Segons Pons, aquestes transicions són una oportunitat per augmentar tant els nostres nivells de productivitat com de benestar.

Aleix Pons és el director del departament d’Economia i Finances de la Fundación Cotec para la Innovación, una organització privada sense ànim de lucre que té la missió de promoure la innovació com a motor de desenvolupament econòmic i social. Aleix Pons té experiència tant al sector públic com al sector privat, ha exercit de docent a diferents universitats espanyoles i disposa de publicacions editades per Información Comercial Española, Fundación FIAP, Fundación Alternativas, la mateixa Fundación Cotec i l’Instituto de la Empresa Familiar.

Els interessats a assistir-hi s’hi han d’inscriure al següent formulari.