1a sessió IBTalks’18 “Els assistents virtuals”

La Direcció General de Recerca i Innovació del Govern de les Illes Balears posa en marxa la segona edició el cicle de converses IBTalks’18, una activitat de divulgació tecnològica i científica que vol apropar les empreses que constitueixen els clústers i la societat en general amb la finalitat d’aconseguir un futur sostenible per a les Balears.

Aquest cicle de converses se celebrarà al ParcBit, des d’on fan feina aquests quatre clústers: CliqIB, el Clúster de la Indústria Química de les Illes Balears; Turistec, el clúster del sector de les empreses TIC Turisme de les Illes Balears; BIOIB, el Clúster Biotecnològic i Biomèdic de les Illes Balears i Balears.t, el Clúster d’Innovació Tecnològica en Turisme de les Illes Balears.

La primera sessió del cicle serà dia 10 d’octubre a les 11 h al pati de l’edifici de Son Espanyol del ParcBit i està coorganitzada amb el clúster Turistec. S’hi tractarà el tema “Els nous assistents virtuals” amb les empreses més rellevants i innovadores d’aquesta àrea específica de coneixement a Mallorca.

Serà una bona ocasió per escoltar de primera mà tres experts sobre el tema i que seran moderats per José Alberto Terrasa, vicepresident d’Innovació de Turistec:

  • Peio Oiz, CEO d’Appinclusive i col·laborador de Mark Site Agency, abordarà la robotització de l’atenció al client mantenint el tracte personalitzat com un nou cas de tecnificació davant de models tradicionals. Parlarà sobre de quina manera representa una oportunitat alhora que un cavall de batalla. Peio té una àmplia trajectòria en direcció de projectes d’innovació. El seu entusiasme i la seva visió de futur ens ajudaran a entendre els reptes d’aquesta nova onada de canvis dins dels projectes de Mark Site.
  • Rafael Dorado explicarà la seva experiència en la incorporació dels xatbots durant el 2016 a l’empresa Logitravel i com implementen aquesta tecnologia que pretén revolucionar els centres d’atenció al client des de Bluekiri, empresa del Grup Logitravel. Rafael, apassionat dels reptes tecnològics, descriurà sense tabús la seva visió en la implantació dels xatbots per als propers 5 anys.
  • César Romera, director de Desenvolupament de Negocis d’IBM i amb més de 23 anys a l’empresa, ens explicarà com els assistents virtuals i apps, juntament amb la intel·ligència artificial, estan preparats per ser els agents virtuals durant els viatges. Segons Romera “la seva incorporació a la vida del turista és una realitat que canviarà no només l’experiència de client sinó que crearà nous models de negocis. Aquest canvi és real, massiu i imminent”.

A més de poder crear un debat amb tots els assistents, aquesta trobada servirà per analitzar com la innovació i el desenvolupament de les TIC a les Balears contribueixen a la transformació i diversificació de la nostra economia.

Us hi podeu inscriure en el següent enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScd_57bNzXCALWf2GTPetrLubXnvOQ-w9xUt91qH3HIA6jpJA/viewform

Podreu seguir l’esdeveniment amb el hashtag #IBTalks18.

Consultau en els següents enllaços els vídeos de l’edició passada:

IBTalks’17 amb Turistec Peio Oiz 09/11/17

IBTalks’17 amb Turistec Javier Pérez 09/11/17

IBTalks’17 amb TuristecJaume Monserrat 9/11/17